Ponovo se održava javna tribina o kamenolomu u Veljoj Gorani

Agencija za zaštiru životne sredine obavoještava zainteresovanu javnost da je „Trojan” d.o.o. iz Bara, Zaljevo bb, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za projekat površinskog kopa tehnicko-građevinskog kamena ležišta „Velja Gorana”, koji zahvata dio katastarske parcele broj 23512 KO Velja Gorana, u obuhvatu PPPNOP (,SI. list CG”, br. 56/18), Opstina Bar.

U vezi sa navedenim poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Agencije za zastitu zivotne sredine ulica IV Proleterske 19, lI sprat, kancelarija broj 216 i u Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove i zastitu zivotne sredine Opstine Bar, radnim danima od 9 do 12 časova. Elaborat je moguće preuzeti sa sajta Agencije za zaštitu životne sredine www.epa.org.me.

Novi rok trajanja javne rasprave i dostavljanje primjedbi i mišlenja u pisanoj formi, na adresu Agencije za zaštitu Životne sredine, je do 21.02.2023. godine.

Ponovna javna tribina o predmetnom Elaboratu održaće se u Velikoj Sali Opštine Bar, Bulevar Revolucije 1, dana 16.02.2023.godine, sa početkom u 10 casova.

Primkedbe i mišljenja moguće je poslati na sledeći e-mail: jelena.lekovic@epa.org.me .

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram