Opština Bar organizuje javnu raspravu u OŠ “Mrkojevići” 17.02.2022. godine u 19:00 h

Predsjednik opštine utvrdio je:

 

  • Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o pravima iz socijalne i dječije zaštite
  • Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava NVO
  • Nacrt Lokalnog AP socijalne i dječije zaštite i unapredjenja socijalne inkluzije 2022-2025.godine
  • Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskim i nekategorisanih puteva
  • Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o sufinansiranju adaptacije spoljnih djelova zgrada na teritoriji opštine Bar

Nacrti odluka stavljaju se na javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počev od 04. februara 2022. godine.

U navedenom periodu Sckrctarijat za lokalnu samoupravu i Sckrctarijat za komunalno stambene poslovc i zaštitu životne sredine Opštine Bar organizovaće više javnih rasprava, od kojih će jedna biti održana u prostorijama OŠ “Mrkojevići” 17.02.2022. (četvrtak) godine sa početkom u 19:00 h.

Uvid u Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o pravima iz socijalne i dječije zaštite, Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava NVO i Nacrt Lokalnog AP socijalne i dječije zaštite i unapredjenja socijalne inkluzije 2022-2025.godine, zainteresovani građani mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija, i prostorijama Sekretarijatu za lokalnu samoupravu kao  i na sajtu Opštine Bar: www.bar.me

Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskim i nekategorisanih puteva Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o sufinansiranju adaptacije spoljnih djelova zgrada na teritoriji opštine Bar zainteresovani građani mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija i prostorijama Sekretarijata za komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Bar, kao i na sajtu Opštine Bar: www.bar.me.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da svojim učešćem, predlozima i sugestijama doprinesu izradi kvalitetnog teksta navedenih odluka.

Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o pravima iz socijalne i dječije zaštite Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava NVO i Nacrt Lokalnog AP socijalne i dječije zaštite i unapredjenja socijalne inkluzije 2022-2025.godine mogu se dostaviti Sekretarijatu za lokalnu samoupravu neposredno na šalteru građanskog biroa Opštine Bar, putem pošte – Bulevar Revolucije broj 1 ili putem e-mail-a: lokalna.samouprava@bar.me zaključno sa 19.02. 2022.godine.

Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskim i nekategorisanih puteva Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o sufinansiranju adaptacije spoljnih djelova zgrada na teritoriji opštine Bar mogu se dostaviti Sekretarijatu za komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine, neposredno na šalteru građanskog biroa Opštine Bar, putem pošte – Bulevar Revolucije broj 1 ili putem e-mail -a: sekretarijat.ksp@bar.me, zaključno sa 19.02. 2022. godine.

 

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram