Amir Mačkić direktor Gradskog zelenila Komunalnog preduzeća Bar

Dip. ing. polj. Amir Mačkić rođen je u Baru 23.05.1989 godine.

Osnovnu školu završio je u O.Š. Mrkojevići, Srednju poljoprivrednu školu završioje u Baru, smjer poljoprivredni tehničar.

Specijalističke studije završio na Biotehničkom fakultetu u Podgorici. Na istom fakultetu nastavlja dalje školovanje gdje upisuje magistarske studije koje su u toku.

Zaposlen je u DOO “Komunalne djelatnosti” Bar u sektoru Gradsko zelenilo gdje je radio kao Rukovodilac u sektoru, a takođe je bio zadužen za rukovođenje preventivnog hemijskog tretmana palmi u cilju zaštite od štetočine palminog surlaša.

Član je Glavnog odbora Društva maslinara Bar i član je nacionalnog Savjeta Muslimana Crne Gore.

Učesnik je brojnih lokalnih i međunarodnih seminara vezanih za poljoprivredu i maslinarstvo.

Živi u Pečuricama, oženjen je, a od skoro je postao otac.

Prije dva dana izabran je za direktora sektora Gradsko zelenilo u DOO “Komunalnim djelatnostima” Bar.

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram