Nakon stalnog pisanja Glasa Mrkojevića stvari idu na bolje

Nakon nedavne inicijative DF da se za put kroz Mrkojeviće izdvoji milion i po eura , iz skupštinskih klubova političkih partija stižu nove radosne vijesti za Mrkojeviće.

Naime, Građanski pokret URA iniciraće dodatnih 500 000 eura u budžetu za 2022. godinu za izgradnju fiskulturne sale u Mrkojevićima, saopštio je  Miloš Konatar, potpredsjednik URA i šef poslaničkog kluba “Crno na bijelo”

-U komunikaciji sa predstavnikom Odbora za izgradnju ovog strateški važnog objekta Eminom Durakovićem i poštujući ranije predloge našeg odbora u Baru, odlučili smo da obezbijedimo sredstva i izvodljivost ovog projekta do kraja.

Podsjetimo, prvobitno je u Zakonu o Budžetu za 2021. godinu za salu u Mrkojevićima bilo izdvojeno sto hiljada eura, dok u inicijalnom predlogu  Nacrta Zakona o Budžetu za 2022. godinu sala nije  bila prepoznata, da bi se u ovom navratu išlo sa prijedlogom od 500.000 eura.

Glas Mrkojevića je pisao o ranije o ovom slučaju i činjenici da je škola u Nedakusima u Bijelom Polju sa mnogo manjim brojem učenika upravo na prijedlog poslaničkog kluba URA-e dobila čak pet puta više novca nego škola u Mrkojevićima.

Pisanje se izgleda isplatilo i sada je ta greška ispravljena. Das li će biti realzovano ostaje da čekamo.

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram