Reagovanje mještana sela Elezovići

Reagovanje mještana sela Elezovići MZ Mrkojevići na video snimak objavljen na Facebook stranici odbornika Demokrata Momčila Lekovića i Milana Neškovića

Povodom objavljenog snimka na društvenim mrežama odbornika Demokratske Crne Gore Momčila Lekovića i Milana Neškovića, obraćamo se kao grupa mještana gotovo kompletnog sela Elezovići kako bi ukazali da su činjenice plasirane u objavljenom video snimku iskonstruisane i u potpunosti netačne.

Predstavnici Demokratske Crne Gore nisu dobili poziv od strane mještana sela Elezovići, već isključivo od jednog mještanina koji je iz ličnih ili možda političkih razloga nezadovoljan izgradnjom puta prema ovom selu, što su odbornici Demokrata u barskom parlamentu zloupotrijebili i predstavili na jedan krajnje nekorektan način.

Upravo je taj pojedinac, zajedno sa svima nama, bio uključen u donošenje odluke o dužini trase koja treba da bude asfaltirana, ostavljajući 70m betonskog puta prema svom domaćinstvu kako bi mogao nesmetano i bez posljedica u zimskom periodu da obavlja svoje svakodnevne poslove prodaje drva, te apsolutno ne stoji činjenica da je Opština Bar podjelila građane na prvi i drugi red, već je to naša zajednička odluka.

Ova investicija koja za građane veoma mnogo znači nije dužine kako su predstavili 300m, već je  riječ o dužini saobraćajnice od 700m kojom je spojeno barsko selo Elezovići sa selom Gornja Klezna na području ulcinjske Opštine. Smatramo da bi bilo korisno da su predstvnici Demokrata toga dana kada su obišli selo Elezoviće i sačinili ovaj nekorektan video snimak, stali i razgovarali sa ostalim mještanima koji su bili spremni da objasne sve činjenice o kojima ovdje sada govorimo. Ali oni to nisu uradili, vrlo su vješto izbjegli svaku komunikaciju sa gotovo cijelim selom, na osnovu čega se može i zaključiti da im istina uopšte nija bila bitna.

Na kraju, odbornici su pokušali da nas ponize kao građane kada su rekli da smo izmanipulisani. Nismo izmanipulisani, već smo zahvalni Opštini Bar, predsjedniku Opštine i njegovim saradnicima što nas nisu zaboravili i što su odredili ovaj put i naše selo kao prioritet za investiranje i na taj način riješili naše decenijske probleme i olakšali nam svakodnevni život. Mi kao građani ne želimo da učestvujemo u dnevnim političkim razmiricama, samo smo osjećali obavezu da upoznamo javnost sa istinom.

Zajedničko saopštenje potpisuju mještani sela Elezivići:

1. Valde Elezović
2. Dritan Elezović
3. Naime Elezović
4. Medina Elezović
5. Mirsad Elezović
6. Sadija Elezović
7. Fadil Elezović
8. Muslie Elezović
9. Hava Elezović
10. Smail Elezović
11. Sabrije Elezović
12. Redžep Elezović
13. Fatime Elezović
14. Edina Elezović
15. Lulzim Elezović
16. Senada Elezović
17. Omer Elezović
18. Tixhe Elezović
19. Liridon Elezović
20. Majlina Elezović
21. Ćazim Elezović
22. Ermira Elezović
23. Arben Elezović
24. Shehida Elezović
25. Emir Elezović
26. Zyhra Elezović
27. Vaid Elezović
28. Sadete Elezović
29. Ermin Elezović
30. Ardit Elezović

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook
Instagram