Ekipe Vodovoda saniraju posljedice nevremena ispod Čiflaka (Dobra Voda)

IZVOR: BARINFO

Ekipe DOO Vodovod i kanalizacija su na terenu i u naselju Dobra Voda saniraju posljedice jakog nevremena.

“Izuzetno nepovoljna hidrometerološka situacija, uz ogromnu količinu padavina, ostavila je posljedice širom opštine. Zbog klizišta, koje se aktiviralo usljed velike količine kiše tokom protekle dvije sedmice, došlo je oštećenja putne i vodovodne infrastrukture u naselju Dobra Voda, što je prouzrokovalao da jedan dio seoskog vodovoda trenutno nije funkciji. Ekipe DOO Vodovod i kanalizacija Bar su izašle na teren, napravljena je procjena štete i odmah su započeti radovi sa ciljem što skorije normalizacije funkcionisanja vodovodne infrastrukture“, saopštio je direktor Vodovoda Mladen Đuričić.

On sa zadovoljstvom ističe da su u ovom privrednom društvu „ulaganjem značajnih, kako tehničkih tako i ljudskih kapaciteta, uspjeli da saniraju ozbiljne posljedice nevremena i učine sistem vodosnabdjevanja operativnim i održivim, uprkos teškim oštećenjima i nimalo lakim uslovima rada“.

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram