Besplatna radionica stranih jezika za učenike osnovnih škola!

U toku januara 2021.godine, počinje besplatna zimska radionica engleskog i italijanskog jezika za učenike IX i mlađih razreda osnovnih škola na teritoriji barske opštine.

Ovaj program će djeci pomoći da nauče i usavrše postojeće znanje kroz igru i bez pritiska. Časovi će biti organizovani prema razredima što će omogućiti djeci da komuniciraju sa svojim vršnjacima i osjećaju se ugodno dok uče “, navode iz NVU „Sportski talenat“.

Radionicu će voditi kvalifikovani profesori sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom, Melisa Lukač (engleski jezik) i Ivana Ljumović (italijanski jezik).

Kandidati se mogu lično prijavti na mejl sportskytalenat@gmail.com ili putem facebook profila (sportskitalenat) i instagram profila (sportski_talenat).

Prijave važe do 08. Januara 2021.godine!

Aktivnost se organizuje u sklopu projekta „Društvena briga, angažovanje i osnaživanje mladih i djece u Mrkojevićima“ koji je podržan od Opštine Bar.

Prijatelj projekta je Kalamper Doo.

Radionica će se održati u Kalamper Hotel & Spa na Velikom Pijesku.

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram