Logopedski centar Logoškolica zvanično počeo sa radom danas

Izvor: Feral.bar

Foto: Privatna arhiva

Na prigodnoj svečanosti u prostorijama centra u ulici Branka Čalovića br. 4, u subotu 27. aprila, zvanično je otvoren Logopedski centar “Logoškolica”.

Pozdravljajući zvanice, osnivačica “Logoškolice”, diplomirana logopedica Suada Drpljanin Fetić podsjetila je da je ”Logoškolica” formirana u Bijelom Polju 2020. godine, potom proširila svoje djelovanje i u drugim sredinama na sjeveru države, a od danas 29. aprila prima prve polaznike iz Bara. 

 

Tim stručnjaka iz Logoškolice

Barska Logoškolica, dodala je, radiće od ponedjeljka do subote, od 08:00 do 21:00.

– Kao i u Bijelom Polju, Centar će pružati usluge logopeda, defektologa, psihologa, fizioterapeuta, pedagoga, psihoterapeuta, tomatis metode, defektolog-oligofrenologa, časove razredne nastave, časove CSBH jezika i književnosti, pripreme prvaka, škole slikanja za djecu uzrasta 3 – 6 godina, te radionice za pisanje poezije i proze.

Ono čime se mogu posebno pohvaliti jeste profesionalizmom kolega koji čine moj tim, čemu svjedoče uspješni rezultati rada.

Ti rezultati, usmjerili su moj tim i mene, da proširimo naše usluge i van Bijelog Polja, tj. da otvorimo “Logopedski centar” i u Baru-poručila je Drpljanin Fetić. 

Please follow and like us:

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija.Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram